Polaganje keramike

Strokovna prenova kopalnice ali kuhinje

Nič ni boljšega od videza popolnoma nove prenove doma. Če vaša trenutna kuhinja ali kopalnica potrebuje prenovo, mi vam ponujamo profesionalne storitve polaganja ploščic, ki bodo popolnoma pomladile videz vašega doma.

Ne glede na to, ali vas zanima manjša prenova, novogradnja ali komercialna popravila, vam lahko naša strokovna ekipa pomaga uresničiti vašo ustvarjalno vizijo. Ker lahko izbirate med številnimi možnostmi oblikovanja, vam pri prenovi kuhinje in kopalnice ne bo zmanjkalo idej. .

V sodelovanju neposredno z vami, zagotovljamo le najboljši možni rezultat, pri čemer je naš cilj, da ste s končnim rezultatom 100-odstotno zadovoljni. Poleg polaganja ploščic smo vam na voljo tudi za vrsto drugih storitev, vključno s hidroizolacijo in oblikovanjem kopalnice.

Poleg kuhinj in kopalnic smo vam na voljo tudi za vse projekte oblaganja s ploščicami ali hidroizolacije, ki bi jih lahko potrebovali v katerem koli okolju. Za več informacij ali dogovor o ogledu na kraju samem nas poličite ali povprašajte prek spleta.
Kuhinja je več kot le preprost prostor za pripravo hrane. Je tudi prostor za zabavo; prostor, kjer lahko naredite vtis, in prostor, kjer lahko uživate v družbi prijateljev in družine ob udobju in gurmanski hrani.

Cenik
eKontakt