Čiščenje prostorov

Čiščenje stanovanj

Vzdrževalna dela manjšega obsega

Ali vam opravila v hiši ali stanovanju odvzamejo preveč dragocenega časa, ki bi ga lahko preživeli z družino in prijatelji?

Ali imate veliko pomislekov glede kakovosti storitve, zaupnosti in strokovnosti oseb, ki vam ponujajo storitve in končno koliko vas bo to stalo?

Ali imate problem dobiti zaupanja vredno in zanesljivo osebo za čiščenje in vzdrževalna dela manjšega obsega?

Mi imamo . za vas

Kaj vse morate vedeti o nas in kaj lahko pričakujete

Preden se odločite je potrebno sprejeti nekaj odločitev in se seznaniti z našimi poslovnimi običaji.

1. Določiti obseg čiščenja in prilagodljivost vašemu urniku.

Preden se odločite za storitve čiščenja, se morate odločiti, kako pogosto želite, da čistilka prihaja na vaš dom. Prvič, koliko morate čistiti? Drugič, kar je morda še pomembneje, se morate odločiti o pogostosti čiščenja vašega doma.

Morda želite, da profesionalni čistilci hišo ali stanovanje čistijo dvakrat na teden, ali pa potrebujete le večje čiščenje enkrat na mesec? To je nekaj začetnih področij, o katerih boste morali razmisliti, preden boste najeli čistilno podjetje.

Najbolje bi bilo, če bi se odločili in da se dogovorimo za storitve čiščenja, ki bodo ustrezale vašemu urniku, in nam, ki se bomo prilagodili vašim potrebam v času, ki vam najbolj ustreza.

2. Usklajevanje vaših pričakovanj, jasno in precizno definiranje obsega čiščenja.

Bistven korak pri najemu storitve za čiščenje je, da jasno izrazite svoja pričakovanja. Brez zadržka sporočite svoje pomisleke in pričakovanja, da vam lahko ponudilmo ceno in obseg čiščenja, ki izpolnjuje vaše posebne zahteve.

  • Želite čisto kopalnico?
  • Želite, da so vse sobe posesane? 
  • Želite, da je kuhinja očiščena?
  • Želite čiščenje oken? 
  • Želite obrisan prah s polic in omar, luči, stikal?

Bolj ko veste, kaj želite, bolj konkretno se lahko pogovorimo o čiščenju. Na podlagi vaših zahtev vam bodo lahko na podlagi svojih izkušenj svetovali, ali potrebujete priložnostno ali redno čiščenje in kako pogosto.

3. Odzivnost na pripombe in predloge, zadovoljstvo

Dobro čistilno podjetje kot smo mi se bo osredotočilo na izkušnjo stranke od trenutka, ko povprašate po storitvah, do trenutka, ko opravimo storitve čiščenja. Če ugotovite, da je podjetje odzivno in si vzame čas, da odpravi vse vaše pomisleke v zvezi s storitvijo, potem je zelo verjetno, da boste imeli z najemom tega podjetja odlično izkušnjo. Odzivnost je namreč eden od prvih kazalnikov doslednosti in zanesljivosti podjetja ter tega, ali mu lahko zaupate in ali je lahko zanesljiv..

Opazujte čas, ki ga podjetje potrebuje, da se odzove na vaše poizvedbe, in način, kako obravnava vaše pomisleke, in tako boste dobili predstavo o tem, kako zanesljivo je podjetje.

Zadovoljne stranke so najboljše priporočilo. Odzivnost na pripombe in zahteve stranke so naše vodilo k odličnosti. Zelo hitro se odzovemo na pripombe in želje in prilagodimo vam.

4. Vredni zaupanja.

To je eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih je treba upoštevati, preden se odločite za storitev. Čistilci bodo za dokončanje storitve preživeli precej časa v vašem domu, vi pa ne morete biti vedno tam, da bi spremljali, kaj počnejo.

Zagotoviti želite, da boste najeli osebe za čiščenje, ki bodo opravljali storitve na vašem domu, ki jim zaupate. Mi opravimo varnostna preverjanja zaposlenih, da zagotovimo varnost vašega doma. Mi se z vsemi našimi čistilci osebno pogovorimo in jih preverimo, da zagotovimo, da našim strankam nudimo zaupanja vredno storitev.

Mi opravimo preverjanje preteklosti in testiranje na droge, da se prepričamo, da so naši zaposleni pošteni in vredni zaupanja.

Še ena pomembna stvar, ki jo morate vedeti, je naša politika glede ključev in ključnih kartic. Kdo dostopa do stavbe in kako upravljajamo s ključnimi karticami je pri nas definirano in se strogo držimo pravil. Samo ena oseba, ki opravlja čiščenje pri vas operira s ključi ali karticami in je osebno kazensko odgovorna.

5. Naše izkušnje.

Naši zaposleni so v panogi že dlje časa, imajo tudi potrebne izkušnje za delo pri čiščenju vašega doma. Poznavmo vse vidike čiščenja doma in tudi zaplete pri čiščenju stavb ter smo zelo učinkoviti, hkrati pa ohranjamo standard, ki ga pričakujete..

6. Strokovnost

Strokovnost je ena najpomembnejših lastnosti, Ko najamete čistilce, to pomeni, da bomo pogosto redno na vašem domu in bomo brez nadzora več ur čistili vse prostore.Zato želite najeti čistilce, ki cenijo strokovnost in zanesljivost.

Profesionalnost vključuje zanesljivost pri načrtovanem čiščenju. Čistilec mora na primer priti pravočasno in se izogibati odpovedim v zadnjem trenutku. .

7. Prilagodljivi in praktični

Najem storitev čiščenja stanovanj omogoča priročno življenje, zlasti za zaposlene ljudi. Toda poleg storitve čiščenja vam mi omogočamo udoben celoten postopek.

To pomeni, da smo se pripravljeni prilagoditi vašim potrebam in tudi vašemu urniku. Odlična storitev med drugim pomeni, da strankam omogočimo priročne možnosti plačila in da imamo ekipo za podporo strankam, ki se ukvarja z njihovimi težavami.

8. Doslednost

Doslednost v panogi čiščenja pomeni, da se držimo profesionalnih praks in jih uporabljamo pri vsaki storitvi čiščenja, da zagotovimo enako raven kakovosti od ene do druge stranke.

Ko nas najamete za čiščenje, se morate najprej prepričati, da nam lahko zaupate, da bomo naloge opravili z največjo skrbnostjo za vašo lastnino. Doslednost je treba ohraniti in jo negovati.

9. Oprema in čistila, zavarovanje odgovornosti?

Pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati, so izdelki in oprema za profesionalno čiščenje. Ali želite da čistilec s seboj prinese lastne pripomočke ali da vi kot lastniki stanovanj ali hiš poskrbite za izdelke in opremo, ki bo uporabljena pri čiščenju.

Vsekakor je to potrebno natančno opredeliti zaradi kakovosti čiščenja v izogib poškodbam opreme in izpostavljanja nevarnim kemikalijam. Ne glede na skrb in pazljivost vedno lahko pride do nenamerne poškodbe in škodnega dogodka. Naši izvajalci so zavarovani za škodo povzročeno tretjim osebam. Odgovornost iz naslova dejavnosti.

Cenik
eKontakt